Minden, ami élővilág: Animal Planet

Minden, ami élővilág: Animal Planet

A természet újra és újra bebizonyítja, hogy sok szempontból még a mai napig ismeretlen számunkra. Bizonyos állatokkal teljes harmóniában élünk együtt, mások komoly problémát okoznak. Azonban valamilyen szinten mindenkit érint és érdekel is a minket körülvevő élővilág, épp ezért az azt feldolgozó alkotások is nagy népszerűségnek örvendenek. Az Animal Planet műsora csokorba gyűjti a természettel foglalkozó műsorokat, kiváló, közös kikapcsolódási lehetőséget kínálva ezzel a teljes család számára.

Fókusz a természeten

Az Animal Planet bemutatja, hogy mennyi mindent tanulhatunk még mindig az élővilágról. Az állatok néha a barátaink, de az is előfordul, hogy ellenségekké válnak. Az ember és állat harmonikus együttélésére mutat példákat Amerika legcukibb kiskedvencei című sorozat. A gazdájukkal szeretetben élő, aranyosabbnál aranyosabb kutyák, macskák könnyed kikapcsolódást és feltöltődést nyújtanak a szürke hétköznapokban.

Nem szabad azonban elfeledkeznünk a természet rejtegette veszélyekről sem. Ha egy kis borzongással egybekötött tanulásra vágyik, akkor keresse a Csendes szörnyetegek vetítéseit. A sorozat bemutatja, hogy sokszor apró, kevésbé ismert élőlények milyen veszélyt jelentenek az emberekre. Szintén a problémásabb együttélést dolgozza fel az Állati betolakodók című alkotás, amely olyan családok életébe enged bepillantást, akiknek a mindennapjaiban megjelennek a különböző kártevők.

Természetesen vidámabb témákból sincs hiány. Az Állati érdekességek például azt mutatja be, hogy milyen hihetetlen képességekkel találkozhatunk a természetben. Forrest Galante biológus, kalandor pedig kihaltnak hitt állatok nyomába ered, mert bizony sokszor a kihalt státusz megállapítás nem olyan egyértelmű, mint gondolnánk.

Az ember és az élővilág harmóniája

Néhány ember jobban együtt él a természettel, mint mások. Az állatokkal különleges kapcsolatot ápoló személyek életébe is bepillantást nyerhetünk a csatornán. A Pokoli macskákban Jackson Galaxy macskaviselkedési szakember segít a gazdáknak rosszcsont macskáik fegyelmezésében. Dr. Jeff és csapata pedig állatorvosként segítenek bajba jutott élőlényeken, kalandjaikat az Állatgyógyász a sziklás hegységből című sorozat segítségével tudjuk nyomon követni. Amanda, az állatmentő pedig látszólag reménytelen helyzetbe jutott állatoknak ad második esélyt.

Ma már el sem tudjuk képzelni, hogy a régi idők népei milyen kihívásokkal néztek szembe. Azonban nem kell visszamenjünk az időben ahhoz, hogy a természettel nagyobb harmóniában lévő, a civilizációtól elszigetelten élő népcsoportokra leljük. Az utolsó alaszkaiak című sorozat az egyik legelszigeteltebb népcsoport, az egykori telepesek alaszkai leszármazottainak az életét mutatja be.

A Vad-kommandó pedig azoknak a bátor rendőröknek az életével foglalkozik, amelyek az állatvilágot nem tisztelő orvvadászok, vagy egyéb illegalitásban tevékenykedők után erednek.

Musor.tv: az okos műsorújság

A Musor.tv kínál valami különlegeset, amit a hagyományos műsorújságok nem tudnak. Ez pedig a mérhetetlen mennyiségű funkció és azonnaliság, mindössze egy kattintásra Öntől is! Az online műsorújság számos TV csatorna kínálatát gyűjti össze egy oldalon, azonban a hagyományos műsor lapozgatását rengeteg kényelmi funkcióval fejleszti tovább.

Tudunk böngészni az egyes TV adók vagy akár a különböző kategóriák (sport, ismeretterjesztő, hír stb.) alapján. Emellett lehetőségünk van színészre vagy akár rendezőre keresve szűrni, legnézettebb csatornáinkat pedig a kedvencek közé gyűjthetjük, amivel a jövőbeni elérésük még egyszerűbb.

Számos extra információhoz is juthatunk, minden egyes műsorra kattintva láthatjuk a program rövid leírását, illetve a vetítési időpontokat. Igen, többes szám, hiszen a Musor.tv az adások ismétlését is megmutatja. Ennek a funkciónak köszönhetően a Musor.tv használatával garantáltan soha többet nem marad le kedvenc műsorairól!

comments powered by Disqus