Szexi, merész és lenyűgöző - a La Clique a fESzT Caféban

Szexi, merész és lenyűgöző - a La Clique a fESzT Caféban

„Szexi, merész, lenyűgöző! Minden idők leglátványosabb showja!” - „A kabaré és a varieté show magával ragadó keveréke!” - „Lehetetlen szavakba önteni, lehetetlen ellenállni!” A nemzetközi sajtó ilyen és ezekhez hasonló lelkes szavakkal méltatta a La Clique előadásait.

Párizs, Sydney, Melbourne, Montreal, Dublin, Edinburgh és London után Pécsett látható és hallható a többszörösen díjnyertes kabaré/varieté show az Ifjúsági Ház melletti parkolóban felállított tükörsátorban, a Pécsi fESzT Café-ban augusztus 18., 19., és 20-án 20 órától, augusztus 21-én 19 és 22 órától, 16 éven felüli nézőknek ajánlva.

A La Clique többszörösen díjnyertes kabaré/varieté show, amelyet eredetileg az edinburgh-i Fringe Fesztiválra hozott létre Brett Haylock és David Bates. A kezdetekben egy tükörsátorban, körkörös színpadon adták elő, 2008 óta pedig hagyományos színháztermekben is játsszák a világ számos országában.

A La Clique a kabaré, az új burleszk, a cirkuszi számok és a kortárs varieté fantasztikus ötvözetével hódította meg a világot. Az előadást világszerte számos díjjal jutalmazták, a kritikusok pedig egybehangzóan dicsérték a „lebilincselő, szexi és magával ragadó” show-t. A tehetséges előadókat felsorakoztató La Clique elsöprő erővel hódította meg a közönséget.

Az est során fellép többek között a The English Gents - Az Angol Urak. Az Ausztráliából származó Denis Lock és Hamish McCann két elragadóan ördögi és szívélyes „angol” úr, akik páratlan akrobatikus készségek birtokában hajtják végre elképesztő erő- és egyensúly mutatványaikat, miközben nyugodtan pipázgatnak, vagy újságot olvasnak brit arisztokrata pókerarccal.

A berlini származású, eredetileg tornásznak tanuló David O’Mer három éve a csapat egyik alaptagja. A mára világhírűvé vált „kádas fiú” produkciója nedves és izgatott állapotban hagyja a bámuló és csodálkozó nézőközönséget.

Carl-Einar Häckner, a híres szabadúszó svéd előadóművész Londonban csatlakozott a La Clique-hez egyedi, védjegyévé vált kaotikus zenés-komédiás és bűvész műsorával. Minden bizonnyal jót mulatunk majd a bűbájos és kegyetlenül tehetséges komikus bűvészen.

Captain Frodo - Frodo Kapitány egy híres norvég bűvész fia, aki csodagyerekként már 4 éves korától elkápráztatta a közönséget. A különleges, csábítóan bájos előadót világszerte ismerik és szeretik. Hajlékonysága párját ritkítja, testét természetellenes, de lenyűgöző formákban képes hajlítgatni, kicsavarni és alakítani.

comments powered by Disqus